Takläggare Sandviken Tierp Gävle

Hjärtligt välkomna till oss här på på J.J Tak & Bygg AB. Vi erbjuder olika slags takarbeten, men också byggarbeten, för både privatpersoner och företag. Tillsammans med våra takläggare i Sandviken, Tierp och Gävle får du inte bara ett professionellt takarbete utfört, utan också ett hållbart och snyggt resultat. Sprutisolering är vi riktigt duktiga på – kontakta oss om du vill veta mer om detta.

Vi är din takläggare i Sandviken, Tierp och Gävle. Tveka inte på att höra av dig om du har några som helst frågor eller funderingar.

Takläggare i Sandviken, Tierp och Gävle att lita på!

Nedan är ett urval av vårt tjänsteutbud:

  • Takläggning
  • Reparation
  • Service
  • Renovering

Nöjda kunder

När du vänder dig till oss månar vi verkligen om att du ska bli 100 procent nöjd. Det gäller både arbetet som utförs såväl som med vår kundservice. Vi är företaget som lyssnar in våra kunders behov och önskemål och ser sedan till att genomföra ett professionellt och noggrant arbete. Våra medarbetare är mycket kunniga och har varit involverade i de flesta slags arbeten som rör tak.

Kvalitet och noggrannhet

Vi lämnar ingenting åt slumpen. Vårt fokus i allt vi företar oss är inriktat på kvalitet och noggrannhet. Det gäller både sättet vi arbetar på och det material vi använder. Det är meningen att man, efter att man vänt sig till oss, ska få ett tak som håller år efter år.  Våra takläggare i Sandviken, Tierp och Gävle med omnejd har genom tiderna hjälpt ett stort antal kunder med tak och dylikt.

Offert

Vi erbjuder våra kunder en offert som givetvis inte kostar någonting. med en offert kan du fundera på i lugn och ro om du vill gå vidare och anlita oss eller inte. den förpliktigar inte till någonting men du vet vad det kommer att kosta.

ROT-avdraget

Takarbeten berättigar till ROT-avdrag. Är du en privatperson får du ta del av detta avdrag. Undrar du över hur ROT-avdraget är utformat kan du höra av dig till oss, så berättar vi mera.

En professionell takläggare för dina behov.